ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Έναρξη εγγραφών εκπαιδευτικού έτους 2023-2024

Γνωρίζεται ότι, την Τρίτη 01-08-2023 ξεκινούν οι εγγραφές για τους προαγωγικούς κύκλους σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων Α’ και Β’ τάξης Ε.Ν. και τα τμήματα ειδικής εκπαίδευσης, εκπαιδευτικού έτους 2023-2024, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κέντρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kesen.hcg.gr

Οι υποψήφιοι/ες για τους προαγωγικούς κύκλους σπουδών Πλοιάρχων Α’ και Β’ τάξης Ε.Ν. που βρίσκονται κατά την περίοδο των εγγραφών ναυτολογημένοι/ες ή εκτός Νομού Αττικής, μπορούν να αποστέλλουν  αίτηση προεγγραφής με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kesenpl@hcg.gr

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ανωτέρω προϋπόθεση, η αίτηση προεγγραφής για να γίνει δεκτή, απαιτείται να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής τους από τον/την πλοίαρχο ή από δημόσια αρχή της περιοχής τους και να αφορά συγκεκριμένη εκπαιδευτική σειρά (με ημερομηνία έναρξης όπως φαίνεται στο πρόγραμμα σπουδών). 

Οι υποψήφιοι/ες της κατηγορίας αυτής είναι υποχρεωμένοι/νες να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που προβλέπονται το αργότερο μέχρι και τρείς (3) ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!  Για τα Τμήματα Ειδικής Εκπαίδευσης δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις προεγγραφής.

Κάθε κύκλος σπουδών είναι αυτόνομος και για την παρακολούθησή του απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή, δηλαδή με την εγγραφή σε ένα κύκλο σπουδών δεν εξασφαλίζεται η φοίτηση και στον/ους επόμενο/ους κύκλο/ους σπουδών, αλλά απαιτείται εκ νέου εγγραφή. Αίτηση προεγγραφής γίνεται δεκτή μόνο για έναν κύκλο σπουδών.

Οι σπουδαστές/στριες πρέπει απαραίτητα στην αίτησή τους να αναγράφουν και τη διεύθυνση ενεργού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (email τους), στο οποίο η Σχολή θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους (σημειώνεται ότι τα @hotmail.com δεν είναι συμβατά με την εφαρμογή e-mail που χρησιμοποιεί η Σχολή).

Οι σπουδαστές/στριες που έχουν εγγραφεί σε κύκλο σπουδών ή ειδικό τμήμα και για οιονδήποτε λόγο δεν θα προσέλθουν να φοιτήσουν, παρακαλούνται να ενημερώνουν έγκαιρα – πριν την έναρξη των μαθημάτων τη Γραμματεία της Σχολής προκειμένου να αποδεσμεύονται οι θέσεις τους.

 

Ετικέτες: , , ,

Comments are Closed on this Post