Ανακοίνωση Πρόσληψης Ωρομίσθιου καθηγητή στο ΚΕΣΕΝ Ραδιοηλεκτρονικών-Ραδιοεπικοινωνιών ( ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ ) για κάλυψη αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2018-2019

 

Το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού Ραδιοηλεκτρονικών Ραδιοεπικοινωνιών (ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ) του Υπουργείου  Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής προτίθεται να προσλάβει, για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2018-2019, έναν (01) Ωρομίσθιο καθηγητή της παρακάτω ειδικότητας, λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις των  άρθρων 81 και  137 του ν.4504/2017,ως ισχύουν,  της παρ. 3 του άρθρου 29 του Ν. 1943/91, όπως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 10 του Ν. 2026/1992 (ΦΕΚ Α’ 43), σε συνδυασμό με το 1ο εδάφιο της περίπτωσης β.β του άρθρου 24 και την περ. β της παρ. 2 του άρθρου 14 του ν.2190/1994 και σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. πρωτ.: 2904.4/38816/2019/27-05-2019  έγκριση ΥΝΑΝΠ/ΔΔΥ 4Ο

  • ΕΝΑΝ (01) ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΓΡΑΦΗΤΗ Α΄ ΤΑΞΗΣ Ε.Ν με Πιστοποιητικό REO Β΄ Τάξης ή πιστοποιητικό GOC.  

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να  είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τους τελευταίους απαιτείται  η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας  αποδεικνυόμενη με αντίστοιχο πιστοποιητικό. Οι λοιποί Αλλοδαποί που αποκτούν την Ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να προσληφθούν πριν από την συμπλήρωση ενός έτους από την απόκτηση της.

Τα προσόντα των υποψηφίων ωρομισθίων εκπαιδευτικών είναι τα ακόλουθα

Τα ειδικά προσόντα του ωρομισθίου εκπαιδευτικού που απαιτούνται, είναι τα ακόλουθα:

  • Δίπλωμα ή Πτυχίο Ανώτερης Δημόσιας Σχο­λής Εμπορικού Ναυτικού Ραδιοτηλεγραφητών  ή ισοτίμου σχολής.
  • Δίπλωμα Ραδιοτηλεγραφητή Α΄ τάξης Ε.Ν.
  • Πιστοποιητικό REO Β’ τάξης ή Πιστοποιητικό G.O.C
  • Πενταετής (05) τουλάχιστον θαλάσσια υπηρεσία με την ειδικότητα Αξιωματικού Ασυρμάτου.

Αν οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν τα ως άνω οριζόμενα προσόντα πρόσληψης , επιτρέπεται η πρόσληψη υποψηφίων με τα ακόλουθα προσόντα:

α) Δίπλωμα ή Πτυχίο Ανώτερης Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Ραδιοτηλεγραφητών ή ισότιμης σχολής.

β) Δίπλωμα Ραδιοτηλεγραφητή Α΄ Τάξης Ε.Ν. και ελλείψει Β΄ Τάξης Ε.Ν  .

γ) Δίπλωμα Ραδιοηλεκτρονικού (REO) Β΄ Τάξης  ή Πιστοποιητικό G.O.C.

δ) Τριετής τουλάχιστον θαλάσσια υπηρεσία με την ειδικότητα Αξιωματικού Ασυρμάτου

Περίληψη της ανακοίνωσης δημοσιεύεται σε μία ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών και μία του Πειραιά. Αντίγραφο ανακοίνωσης αποστέλλετε, σε  ΠΕΣΡΑΕΝ (Πανελλήνια ένωση συνταξιούχων Ραδιοτηλεγραφητών Ε.Ν),  Π.Ν.Ο. και  Ε.Ε.Ε στην   Υ.ΝΑ.Ν.Π/ΔΔΥ 1ο και τοιχοκολλάται στο Κατάστημα του ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ και στο Δημοτικό  Κατάστημα Ασπροπύργου. Επίσης  αναρτάται  στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Υπουργείου  (Αναζήτηση: Ανά είδος/ Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητικού Περιεχομένου/ Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) καθώς επίσης και στις  ηλεκτρονικές  διευθύνσεις http://kesen.hcg.gr και   www.yen.gr.

Δικαιολογητικά που θα προσκομίζονται μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών, δεν θα γίνονται αποδεκτά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210.55.70.450 και 210.55.74.956  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yen.gr.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ ΕΚΠ.ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Ετικέτες: , , , , ,

Comments are Closed on this Post