ΚΕΣΕΝ MHXANIKΩΝ: Εγγραφές εκπαιδευτικού έτους 2022-2023

–     Γνωρίζεται έναρξη εγγραφών για τους προαγωγικούς κύκλους σπουδών υποψηφίων Μηχανικών Α’ και Β’ τάξης Ε.Ν. και τα τμήματα ειδικής εκπαίδευσης, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Κέντρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kesen.hcg.gr

–     Οι υποψήφιοι/ες για τους προαγωγικούς κύκλους σπουδών Μηχανικών Α’ και Β’ τάξης Ε.Ν. που βρίσκονται κατά την περίοδο των εγγραφών ναυτολογημένοι/ες ή εκτός Νομού Αττικής, μπορούν να αποστέλλουν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αίτηση προεγγραφής (σε αρχείο .pdf και ΟΧΙ φωτογραφίας).

Προκειμένου για τη διασφάλιση της ανωτέρω προϋπόθεσης, η αίτηση προεγγραφής, για να γίνει δεκτή απαιτείται να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής τους από τον/την πλοίαρχο ή από δημόσια αρχή της περιοχής τους και να αφορά συγκεκριμένη εκπαιδευτική σειρά (με ημερομηνία έναρξης όπως φαίνεται στο πρόγραμμα σπουδών). 

Οι υποψήφιοι/ες της κατηγορίας αυτής είναι υποχρεωμένοι/νες να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που προβλέπονται το αργότερο μέχρι και τρείς (3) ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Για τα Τμήματα Ειδικής Εκπαίδευσης δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις προεγγραφής.

–   Επισημαίνεται ότι για τη συμπλήρωση των τμημάτων τηρείται σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον αύξοντα Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης Προεγγραφής ή Εγγραφής. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων (εγγραφής ή προεγγραφής) για κάθε κύκλο σπουδών λήγει δύο (2) εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων.

–     Κάθε κύκλος σπουδών είναι αυτόνομος και για την παρακολούθησή του απαιτείται ξεχωριστή εγγραφή, δηλαδή με την εγγραφή σε ένα κύκλο σπουδών δεν εξασφαλίζεται η φοίτηση και στον/ους επόμενο/ους κύκλο/ους σπουδών, αλλά απαιτείται εκ νέου εγγραφή. Αίτηση προεγγραφής γίνεται δεκτή μόνο για έναν κύκλο σπουδών.

–     Οι σπουδαστές/στριες πρέπει απαραίτητα στην αίτησή τους να αναγράφουν και τη διεύθυνση ενεργού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (email τους), στο οποίο η Σχολή θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους (σημειώνεται ότι τα @hotmail.com δεν είναι συμβατά με την εφαρμογή e-mail που χρησιμοποιεί η Σχολή).

–     Οι σπουδαστές/στριες που έχουν εγγραφεί σε κύκλο σπουδών ή ειδικό τμήμα και για οιονδήποτε λόγο δεν θα προσέλθουν να φοιτήσουν, παρακαλούνται να ενημερώνουν έγκαιρα – πριν την έναρξη των μαθημάτων τη Γραμματεία της Σχολής προκειμένου να αποδεσμεύονται οι θέσεις τους.

 

 

Ετικέτες: , , , , ,

Comments are Closed on this Post