ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Έναρξη εγγραφών- προεγγραφών κύκλων Σπουδών ΠΛ Α΄- ΠΛ Β΄ και ειδικών τμημάτων εκπαίδευσης εκπαιδευτικού έτους 2022-2023

Γνωρίζεται ότι τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ξεκινούν οι εγγραφές – προεγγραφές σε κύκλους σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων  Α’ και Β’ τάξης Ε.Ν. και σε Ειδικά Τμήματα του ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Η προθεσμία  υποβολής αιτήσεων εγγραφών και προεγγραφών για τους κύκλους σπουδών λήγει δύο (2) εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων, σύμφωνα με το σχετικό Πρόγραμμα Σπουδών (πατήστε εδώ).

Προεγγραφές γίνονται δεκτές μόνον για υποψήφιους/ες που κατά την περίοδο των εγγραφών είτε είναι ναυτολογημένοι/ες, είτε βρίσκονται εκτός Νομού Αττικής και μόνον εφόσον οι αιτήσεις τους έχουν θεώρηση γνησίου υπογραφής από τον Πλοίαρχο ή από Δημόσια Αρχή της περιοχής τους, αντίστοιχα.

Οι προσερχόμενοι στο ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων οφείλουν να τηρούν όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού covid-19, σύμφωνα με τις τρέχουσες διατάξεις και κανονισμούς.

Όταν παρατηρείται υπερφόρτωση του ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου μας (2104823853- εσωτ. 810 ή 2104818753), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kesenpl@hcg.gr).

Ετικέτες: , ,

Comments are Closed on this Post