ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ: Ανακοίνωση Πρόσληψης Ωρομισθίων καθηγητών στο ΚΕΣΕΝ Ραδιοηλεκτρονικών-Ραδιοεπικοινωνιών ( ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ ) για κάλυψη αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2021-2022

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ   ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ  ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ- ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

( ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ )

  1. Το Κέντρο Επιμόρφωσης Στελεχών Εμπορικού Ναυτικού ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ) του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής που εδρεύει στην Παραλία Ασπροπύργου προτίθεται να προσλάβει, για την κάλυψη των αναγκών του εκπαιδευτικού έτους 2021 – 2022, μέχρι τέσσερις (04) Ωρομίσθιους καθηγητές  της παρακάτω ειδικότητας:

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΓΡΑΦΗΤΕΣ  Α΄ ΤΑΞΗΣ Ε.Ν με Πιστοποιητικό REO Β΄ Τάξης και ελλείψει υποψηφίων Ραδιοτηλεγραφητές Α΄ ή Β΄ Τάξης  με  Πιστοποιητικό G.O.C

  1. α) Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών ΕΟΧ-ΕΖΕΣ. Για τους τελευταίους απαιτείται η άριστη γνώση της Ελληνικής γλώσσας αποδεικνυόμενη με αντίστοιχο πιστοποιητικό. Οι λοιποί αλλοδαποί που αποκτούν την Ελληνική Ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να προσληφθούν πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από την απόκτησή της. Γίνονται επίσης δεκτοί, για πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί, που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη, από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (Ν.Δ. 3832/1958, ως ισχύει).

β)  Τα ειδικά  προσόντα των  υποψηφίων  ωρομισθίων  εκπαιδευτικών που απαιτούνται, κατά περίπτωση,  είναι τα ακόλουθα:

  1. Δίπλωμα ή Πτυχίο Ανώτερης Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού  Ραδιοτηλεγραφητών

ή ισοτίμου Σχολής.

  1. Δίπλωμα Ραδιοτηλεγραφητή  Α΄ τάξης Ε.Ν.
  2. Πιστοποιητικό REO Β΄ τάξης E.N.
  3. Tριετής (03) τουλάχιστον θαλάσσια υπηρεσία με την ειδικότητα Αξιωματικού Ασυρμάτου.
  4. Εκπαιδευτική εμπειρία στο αντικείμενο GMDSS.

γ) Αν οι υποψήφιοι  δεν διαθέτουν τα ως άνω οριζόμενα προσόντα πρόσληψης, επιτρέπεται η πρόσληψη υποψηφίων  με τα ακόλουθα προσόντα:

α) Δίπλωμα ή Πτυχίο Ανώτερης Δημόσιας Σχολής Εμπορικού Ναυτικού Ραδιοτηλεγραφητών ή ισότιμης σχολής.

β) Δίπλωμα Ραδιοτηλεγραφητή Α΄ Τάξης Ε.Ν. ή Β΄ Τάξης Ε.Ν  .

γ) Πιστοποιητικό G.O.C

δ) Τριετής (03)  τουλάχιστον θαλάσσια υπηρεσία με την ειδικότητα Αξιωματικού Ασυρμάτου.

ε) Εκπαιδευτική εμπειρία στο αντικείμενο GMDSS.

  1. α) Οι ενδιαφερόμενοι – ες πρέπει εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης  της ανακοίνωσης στον Τύπο ή στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Υπουργείου, να υποβάλλουν αυτοπροσώπως  ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς με «ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ» ή με υπηρεσία ταχυμεταφορά (courier) στο Κ.Ε.Σ.Ε.Ν./ΡΗ-ΡΕ  (Παραλία Ασπροπύργου Ταχ. Κώδικας 19300),  την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. (Για το εμπρόθεσμο της αίτησης λαμβάνεται υπόψη: 1) ο αριθμός πρωτοκόλλου που έλαβε από τη Γραμματεία της Σχολής, 2) η ημερομηνία της σφραγίδας του Ταχυδρομείου με την ένδειξη ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ – ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ή 3) η ημερομηνία που αναγράφεται στο συνοδευτικό δελτίο ταχυμεταφοράς (ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ).

β) Περίληψη της Ανακοίνωσης δημοσιεύεται σε μία ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών και μία του Πειραιά.

γ) Αντίγραφο ανακοίνωσης αποστέλλεται, σε ΠΕΣΡΑΕΝ (Πανελλήνια ένωση συνταξιούχων Ραδιοτηλεγραφητών Ε.Ν.),  Π.Ν.Ο. και  Ε.Ε.Ε στην  Υ.ΝΑ.Ν.Π/ΔΔΥ 4και τοιχοκολλάται στο Κατάστημα του ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ (με υπογραφή πρακτικού ανάρτησης) και στο Δημοτικό  Κατάστημα Ασπροπύργου. Επίσης  αναρτάται  στην ιστοσελίδα του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  (Αναζήτηση: Ανά είδος/ Πράξεις Οργανωτικού και Διοικητικού Περιεχομένου/ Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων) καθώς επίσης και στις  ηλεκτρονικές  διευθύνσεις http://kesen.hcg.gr  και   www. ynanap.gr

  δ) Δικαιολογητικά που θα προσκομίζονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών, δεν θα γίνονται δεκτά.

4.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-5570450 & 210-5574956 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς επίσης και στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  kesenrhre@hcg.gr.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΣΕΝ/ΡΗ-ΡΕ ΕΚΠ.ΕΤΟΥΣ 2021-2022

 

Ετικέτες: , ,

Comments are Closed on this Post