ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Επαναλειτουργία ειδικών τμημάτων ECDIS & BRM-BTS με φυσική παρουσία

Στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού- covid-19, γνωρίζεται ότι επαναλειτουργούν τα Ειδικά Τμήματα ECDIS (από 31/05/2021)  & BRMBTM (από 24/05/21). Τα μαθήματα θα διεξάγονται με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις της Σχολής, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας – αυτοπροστασίας (χρήση μάσκας, αποστάσεις, κλπ).

Oι ήδη εγγεγραμμένοι σπουδαστές σε Τμήματα, που η διεξαγωγή τους είχε ανασταλεί, μπορούν να εκδηλώσουν εκ νέου ενδιαφέρον συμμετοχής, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kesenpl@hcg.gr , χωρίς την υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης εγγραφής.

Νέες εγγραφές θα γίνονται δεκτές κατά προτεραιότητα από Παρασκευή 21/05/21, σύμφωνα με τις οδηγίες που μπορείτε να δείτε εδώ.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Όλοι οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές υποχρεούνται, κατά την πρώτη μέρα των μαθημάτων, να προσέρχονται στη Σχολή προσκομίζοντας βεβαίωση/δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) έως και 24 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (rapid test ή PCR test) έως και 72 ώρες πριν την έναρξη των μαθημάτων, διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτοί.

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες-διευκρινίσεις ή ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας στο e-mail: kesenpl@hcg.gr.

 

Ετικέτες: , ,

Comments are Closed on this Post