ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Εγγραφές στον κύκλο Σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων Β΄ Τάξης της 18ης Δεκεμβρίου 2020

Λόγω της παρατηρούμενης μειωμένης προσέλευσης προ-εγγεγραμμένων ναυτικών στον Κύκλο Σπουδών Πλοιάρχων Β΄ Τάξης Ε.Ν. που ξεκινά την Παρασκευή 18-12-2020, τυχόν ενδιαφερόμενοι ναυτικοί μπορούν να υποβάλλουν στο ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων αίτηση εγγραφής  (πατήστε εδώ) στον συγκεκριμένο Κύκλο Σπουδών, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 16-12-2020, είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω courier, ώστε να ενταχθούν σε σχετική λίστα αναμονής.

Υπενθυμίζεται ότι:

  • Η σχετική αίτηση εγγραφής, θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να φέρει και το γνήσιο της υπογραφής του αιτούντος στην Υπεύθυνη Δήλωση (στη δεύτερη σελίδα).
  • Η Θυρίδα θα παραλαμβάνει τον  φάκελο μόνο εφόσον είναι πλήρης [και σε κάθε περίπτωση με επισυναπτόμενο το Πιστοποιητικό (παραπεμπτικό) από την ΔΕΚΝ Δ΄ (2ας Μεραρχίας 18 1ος όροφος)].
  • Οι ενδιαφερόμενοι προς εγγραφή μέσω courier θα πρέπει να έχουν ήδη ενημερώσει την εταιρεία ή τον υπάλληλο courier για την παραλαβή της σχετικής Βεβαίωσης εγγραφής από την Θυρίδα πριν από την αναχώρησή του από το ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων, ώστε το courier να την αποστείλει στον εγγεγραμμένο σπουδαστή.

Ετικέτες: , , ,

Comments are Closed on this Post