ΚΕΣΕΝ ΠΛOΙΑΡΧΩΝ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΠΟ 07-11-2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού- covid-19, όσον αφορά στην λειτουργία του ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων από 07-11-2020, γνωρίζονται τα ακόλουθα:

 

  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ- ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Α)  Τα μαθήματα Ειδικών Τμημάτων με  εργαστηριακές- κλινικές εφαρμογές (ECDIS, BRM-BTM και MEDICAL CARE) καθώς και οι εξετάσεις αυτών, αναστέλλονται.

Β)  Τα μαθήματα των λοιπών Ειδικών Τμημάτων καθώς και των Κύκλων Σπουδών, όπως και οι εξετάσεις αυτών μετά το πέρας των μαθημάτων, θα πραγματοποιούνται με την διαδικασία της τηλεκατάρτισης.

Γ)   Η εμβόλιμη εξεταστική υποψήφιων Β’ Πλοιάρχων από  12-11-2020 έως και 13-11-2020 θα πραγματοποιηθεί με τη διαδικασία της τηλεκατάρτισης.

Δ) Η διαδικασία πραγματοποίησης των Επανεξετάσεων Ειδικών Τμημάτων θα γίνει γνωστή με νεότερη ανακοίνωση

 

  • ΘΥΡΙΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Α) Η Θυρίδα Εξυπηρέτησης Πολιτών θα λειτουργεί (από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-  13:00) μόνο για την παραλαβή πιστοποιητικών και πτυχίων δικαιούχων σπουδαστών και σε επείγουσες περιπτώσεις, μόνον κατόπιν ραντεβού.

Β) Εγγραφές σε Ειδικά Τμήματα και Κύκλους Σπουδών θα γίνονται δεκτές και μέσω  αποστολής δικαιολογητικών δια ταχυμεταφοράς (courier) με σχετική εξουσιοδότηση από τον ενδιαφερόμενο. Η Θυρίδα θα παραλαμβάνει τον  φάκελο μόνο εφόσον είναι πλήρης, χορηγώντας στον υπάλληλο courier τη σχετική Βεβαίωση Εγγραφής Σπουδαστή.

Ειδικά για τον Κύκλο Σπουδών υποψηφίων Πλοιάρχων Ά τάξης Ε.Ν που ξεκινά την 19η-11-2020 (εκπαιδευτική σειρά 295), οι υποψήφιοι σπουδαστές που έχουν υποβάλλει εγκαίρως αίτηση προεγγραφής, δύνανται να καταθέτουν τον πλήρη φάκελο εγγραφής  στο ΚΕΣΕΝ αυτοπροσώπως ή με σχετική εξουσιοδότηση, κατόπιν ραντεβού.

Γ) Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα γίνονται δεκτές μόνο οι αιτήσεις Προεγγραφών Κύκλων Σπουδών Πλοιάρχων Α’ και Β’.

Για επείγοντα ραντεβού ή τυχόν πρόσθετες διευκρινίσεις- πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Γραμματεία του ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων στα τηλ.: 210-4823853 (εσωτερικά:  810 ή 811 ή 812 ή 813), 210-4818753 καθώς και στο email: kesenpl@hcg.gr

Ετικέτες: , , , , ,

Comments are Closed on this Post